• a Karácsony Kft.


  Rólunk mondták:   Egy családi vállalkozás

   

  "Saját pékségeinkből, az országrészünkben, ahol dolgozunk, több száz helyre szállítunk pékárut. Nagyon fontos számunkra, hogy a felhasznált gyümölcs minőségében, ugyanazt a színvonalat garantálja, amit a termékeink."

  Konzervekhez

   

  "Régóta használjuk különféle gyümölcs konzerveinkhez, gyümölcs készítményeinkhez a Karácsony Kft. termékeit. Elmondhatom, hogy hosszú évek óta azt a magas minőséget garantálják, amit ilyen szinten elvárunk a partnereinktől."

  Zöldségfeldolgozás

   

  "A mi üzemünkben nagy mennyiségben használunk fel pritaminpaprikát és különösen fontos számunkra, hogy a Karácsony Kft. különböző feldolgozási formákban tudja szállítani számunkra."

  Torma

   

  "Oroszországban rendkívül változatos formákban fogyasztjuk a tormát, örömteli, hogy Európa legnagyobb egybefüggő tormatermő területéről, azonos minőséget garantálva szerezhetjük be az alapanyagot."

  VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

  Hívjon telefonon vagy írjon emailt. Emailt küldhet az „Email” felirat alatti területre kattintva. Elérhetőségünk lentebb található.

  Karácsony Kft.

  Fordulj hozzánk, bármilyen kérdéseddel!

  Termékekkel, megrendeléssel kapcsolatban itt is írhatsz nekünk. A kapcsolat felvétel Telefonon vagy emailben viszont jóval gyorsabb.

  ÍZEK JÉGBE ZÁRVA

  Technológiánk megőrzi minden termékünk, ízét és zamatát.